Toepassingen voor de Tabdoq iPad zuil

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700635

iPad zuil voor winkels

In de retail sector verandert de laatste jaren veel en winkels spelen in op de veranderende manier waarop consumenten winkelen en informatie zoeken. E-commerce, multichannel, omnichannel en clicks in bricks zijn enkele van de uitdagingen waar bedrijven in de retail sector voor staan. De Tabdoq iPad zuilen zijn zeer ontworpen voor deze nieuwe vorm van interactie met uw klanten.

Elke beurs stand een iPad stand

De iPad stand is ideaal om de bezoekers aan uw beurs stand te informeren over uw producten of diensten. Uw klanten en prospects kunnen gemakkelijk kennis maken met uw app of website terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over diefstal. De iPad zuil kan ook heel goed worden ingezet voor het registreren van bezoekers gegevens of bijvoorbeeld een prijsvraag. Wij kunnen de iPad zuil voorzien van uw logo of tekst.

iPad zuil huren

Wilt u voor uw beurs of evenement liever een of meerdere iPad zuilen huren? Kijk dan op ipad-rent.nl voor een aantrekkelijk huuraanbod.

Point of Sale

De iPad kassa wint nog steeds aan populariteit. En dat is niet voor niets! De iPad kassa is met name voor de kleinere bedrijven een ideale oplossing! Dure en ingewikkelde kassasystemen zijn niet meer nodig sinds de komst van kassasoftware voor de iPad.

Wanneer u in uw bedrijf ook de iPad kassa wilt gaan gebruiken is de keuze voor de juiste behuizing zeer belangrijk. Met de Tabdoq iPad zuil bent u ervan verzekerd dat uw iPad goed is beveiligd tegen diefstal. Bovendien ziet deze standaard voor uw iPad kassa er zeer stijlvol uit en past hij in het interieur van elke winkel of horeca onderneming.

Behuizing

Behuizing voor uw iPad kassa nodig? Kies voor de Tabdoq iPad zuil!

Customer feedback

Zijn uw klanten tevreden over uw producten of dienstverlening? Wilt u dat de bezoekers aan uw winkel of beursstand een enquete invullen? Wellicht hebben uw klanten nog waardevolle tips voor u!

De iPad is uitermate geschikt voor toepassingen die te maken hebben met het verzamelen van feedback van uw klanten en bezoekers. Mensen zijn eerder geneigd u deze waardevolle feedback te geven wanneer u de vragen op een interactieve manier presenteert.

De Tabdoq iPad zuil trekt direct de aandacht van uw bezoekers en u verzamelt moeiteloos de informatie die u nodig heeft! De Tabdoq iPad standaard heeft een strak en modern uiterlijk en past in elke zakelijke omgeving. Uw iPad zit veilig in een stevige behuizing. Over diefstal hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken!

Wilt u een iPad zuil bestellen om op een leuke en efficiënte manier klanten feedback te verzamelen? Bestel direct in onze webshop of vraag een offerte aan wanneer huren uw voorkeur heeft.


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700635
E-mail:
info@tabletpro.nl
Huren?
Onze producten zijn ook te huur.

Meer informatie

 

Volg ons op Instagram

Over ons
Tabletpro is al jaren gespecialiseerd in tablet en iPad houders voor professioneel gebruik. Op basis van onze ervaring en dankzij de feedback van onze klanten is de Tabdoq zuil ontworpen. Of u nu opzoek bent naar een iPad zuil voor uw winkel, uw restaurant of voor een evenement de Tabdoq iPad-zuil is voor elke gelegenheid inzetbaar. Het is dé blikvanger voor uw digitale communicatie. Als designer en leverancier van de Tabdoq producten kunnen wij u persoonlijke en uitgebreide service bieden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u de Tabdoq iPad zuil eerst komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Tabdoq iPad zuil

  • Ontwerpen op basis van klantenervaring
  • Zeer fraaie en hoogwaardige afwerking
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU