Tablet zuil voor commerciële toepassingen

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700635

Tablet zuil voor Samsung Galaxy TAB

Speciaal voor klanten met een voorkeur voor Android hebben we een Tabdoq tablet zuil voor Samsung Galaxy TAB A 9.7 en voor Samsung Galaxy TAB A 10.1 ontwikkeld.

In tegenstelling tot sommige universele tablet standaards past de Samsung tablet perfect in de behuizing en is het frame exact uitgesneden op de afmetingen van het beeldscherm. Het frame van de Tabdoq tablet zuil is naar keuze leverbaar met of zonder uitsparingen voor de buttons en front camera van de tablet. Hiermee bepaalt u of gebruikers wel of geen toegang hebben tot het home scherm van de tablet. Dit kan voor zakelijke toepassingen en applicaties handig zijn, de gebruiker blijft dan binnen de app.

De tablet zuil wordt geleverd met een 2 meter micro-usb kabel die langs de achterzijde van de zuil naar beneden loopt. Met de adapter die bij de Samsung tablet wordt geleverd zorgt u ervoor dat de tablet continue bijgeladen wordt.

De Tabdoq tablet standaard is leverbaar in wit en donkergrijs en onderscheidt zich door een fraai en slank design waardoor deze prima past in het interieur van uw winkel, showroom, praktijk of andere zakelijke ruimte. Om de zuil nog meer aantrekkingskracht te geven is het mogelijk de zuil door ons te laten voorzien van uw logo of promotionele tekst.

Meer informatie over de Tabdoq tablet zuil voor Samsung Galaxy TAB A kunt u vinden in de webshop van Tabletpro.


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700635
E-mail:
info@tabletpro.nl
Huren?
Onze producten zijn ook te huur.

Meer informatie

 

Volg ons op Instagram

Over ons
Tabletpro is al jaren gespecialiseerd in tablet en iPad houders voor professioneel gebruik. Op basis van onze ervaring en dankzij de feedback van onze klanten is de Tabdoq zuil ontworpen. Of u nu opzoek bent naar een iPad zuil voor uw winkel, uw restaurant of voor een evenement de Tabdoq iPad-zuil is voor elke gelegenheid inzetbaar. Het is dé blikvanger voor uw digitale communicatie. Als designer en leverancier van de Tabdoq producten kunnen wij u persoonlijke en uitgebreide service bieden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u de Tabdoq iPad zuil eerst komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Tabdoq iPad zuil

  • Ontwerpen op basis van klantenervaring
  • Zeer fraaie en hoogwaardige afwerking
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU