iPad standaard met uw eigen bedrijfslogo

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700635

iPad zuil met bedrijfslogo

Tabletpro kan uw zuil voorzien van uw bedrijfslogo of bijvoorbeeld een promotionele tekst. De zuil valt daarmee direct op bij uw klanten en draagt bij aan uw branding. Voor het logo maken wij gebruik van snijfolie dat wordt gesneden in de contouren van uw logo of tekst, er is dus geen witte achtergrond zoals bij een gewone sticker. Dit werkt het best bij logo’s met één, twee of drie kleuren. Heeft u een full-colour logo of een kleurverloop dat kan het geprint worden en daarna alsnog contour gesneden. Gelieve uw logo in een vector bestand (bijv. Adobe Illustrator) aan te leveren en wij doen de rest.

Het is ook mogelijk de zuil volledig te bestikkeren. U kunt meer tekst kwijt en de zuil is volledig aan te passen aan uw eigen huisstijl.

Magneetfolie

Gaat u de zuil inzetten om acties onder de aandacht te brengen en wisselen deze met enige frequentie? Dan is het mogelijk te kiezen voor magneetfolie. Deze kunt u zonder de zuil te beschadigen gemakkelijke verwisselen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700635
E-mail:
info@tabletpro.nl
Huren?
Onze producten zijn ook te huur.

Meer informatie

 

Volg ons op Instagram

Over ons
Tabletpro is al jaren gespecialiseerd in tablet en iPad houders voor professioneel gebruik. Op basis van onze ervaring en dankzij de feedback van onze klanten is de Tabdoq zuil ontworpen. Of u nu opzoek bent naar een iPad zuil voor uw winkel, uw restaurant of voor een evenement de Tabdoq iPad-zuil is voor elke gelegenheid inzetbaar. Het is dé blikvanger voor uw digitale communicatie. Als designer en leverancier van de Tabdoq producten kunnen wij u persoonlijke en uitgebreide service bieden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u de Tabdoq iPad zuil eerst komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Tabdoq iPad zuil

  • Ontwerpen op basis van klantenervaring
  • Zeer fraaie en hoogwaardige afwerking
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU