iPad tafelstandaard voor commerciële toepassingen

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700635

iPad tafelstandaard voor iPad 9.7-inch

De Tabdoq iPad tafelstandaard voor plaatsing op een tafel of balie completeert de lijn van Tabdoq iPad houders voor professioneel gebruik. De robuuste maar toch elegante iPad tafelstandaard is gemaakt van metaal en is voorzien van een ingebouwd slot. Daarmee is de iPad beveiligd tegen diefstal maar ook snel en gemakkelijk uitneembaar voor degene die de sleutel heeft.

De Tabdoq iPad standaard is met name geschikt voor POS toepassingen zoals iPad kassasystemen, loyaliteitsprogramma’s en ander commercieel gebruik. Maar ook als informatiepunt in winkels, showrooms en op beurzen komt de Tabdoq iPad houder uitstekend tot zijn recht.

De Tabdoq iPad tafelstandaard is verkrijgbaar in wit en donkergrijs en met of zonder uitsparingen voor de home button en de front camera. Als u wilt dat uw klanten binnen één bepaalde applicatie blijven is de versie zonder uitsparingen aan te bevelen.

iPad tafelstandaard voor iPad Pro 12,9 inch

De Tabdoq iPad tafelstandaard voor iPad Pro 12,9 inch is ideaal voor bedrijven die gebruik willen maken van het grote schermformaat van de iPad Pro en deze in een stevige, veilige behuizing op een tafel of balie willen plaatsen. De tafelstandaard bestaat uit een metalen behuizing voorzien van een afsluitbaar front en een zware voet die met schroeven of met een Kensington kabelslot vastgezet kan worden. Hiermee kan uw iPad Pro tegen een stootje en is hij beveiligd tegen diefstal.

Ter hoogte van de vier luidsprekers van de iPad Pro zijn in de behuizing speciale uitsparingen aangebracht zodat het krachtige geluid van de iPad Pro vrijwel ongehinderd zijn weg naar buiten kan vinden. De iPad Pro zweeft als het ware in de behuizing door gebruikmaking van celrubber hoekstukken. In combinatie met de speciale openingen aan de achterzijde zorgt dit ervoor dat er, ondanks de constructie van metaal, zeer weinig beperkingen zijn voor het WiFi signaal.

De Tabdoq iPad tafelstandaards voor iPad Pro worden onder meer gebruikt in de winkels van Ako die te vinden zijn op de grote stations.

iPad tafelstandaard bestellen

De Tabdoq iPad tafelstandaard kunt u bestellen in de webshop van Tabletpro.


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700635
E-mail:
info@tabletpro.nl
Huren?
Onze producten zijn ook te huur.

Meer informatie

 

Volg ons op Instagram

Over ons
Tabletpro is al jaren gespecialiseerd in tablet en iPad houders voor professioneel gebruik. Op basis van onze ervaring en dankzij de feedback van onze klanten is de Tabdoq zuil ontworpen. Of u nu opzoek bent naar een iPad zuil voor uw winkel, uw restaurant of voor een evenement de Tabdoq iPad-zuil is voor elke gelegenheid inzetbaar. Het is dé blikvanger voor uw digitale communicatie. Als designer en leverancier van de Tabdoq producten kunnen wij u persoonlijke en uitgebreide service bieden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u de Tabdoq iPad zuil eerst komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Tabdoq iPad zuil

  • Ontwerpen op basis van klantenervaring
  • Zeer fraaie en hoogwaardige afwerking
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU