iPad standaard huren voor commerciële toepassingen

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700635

iPad standaard of iPad zuil huren

Heeft u tijdelijk een iPad zuil nodig voor bijvoorbeeld een beurs of een evenement? Dan kunt u het best een iPad standaard huren. Zeker wanneer u meerdere iPad Air standaards, iPad pro standaards of iPad tafelstandaards nodig heeft, is huren de meest praktische en kosten efficiënte oplossing.

Leverancier én fabrikant Tabdoq iPad zuil

Wij zijn niet alleen leverancier van hoogwaardige iPad zuilen, maar ook de fabrikant. De beste prijs, kwaliteit, leveringssnelheid & service is bij ons dan ook altijd gegarandeerd! Wij hebben altijd een grote voorraad iPad standaards voor de verhuur beschikbaar.

Wilt u bij ons een iPad standaard huren dan zorgen onze medewerkers ervoor dat deze op locatie bij u worden geplaatst en weer worden opgehaald. U heeft dus geen omkijken naar het transport!

Onze service en maatwerk

In de meeste gevallen installeren wij de door u aangeleverde content geheel gratis! Denkt u hierbij aan filmpjes, .pdf bestanden e.d. Uw iPad zuil is dus direct klaar voor gebruik!

Omdat wij dé specialist zijn in de verhuur van iPad standaards is maatwerk ook mogelijk. Uw eigen logo of promotionele tekst op de Tabdoq iPad standaard? Ook dat is geen probleem en bij ons snel geregeld! Heeft u andere specifieke wensen? Wij horen graag van u en bespreken graag de mogelijkheden!

Offerte iPad standaard huren

Wij leveren iPad standaards voor elke toepassing en voor zowel de iPad Pro als de iPad Air. Ook de iPads zelf kun u tegen zeer voordelige tarieven en voorwaarden bij ons huren.

Heeft u vragen over een iPad standaard huren? Neem dan direct telefonisch contact op met Thomas of Gwenda. Direct een prijsopgave ontvangen? Vul het offerte aanvraag formulier in. Op werkdagen ontvangt u van ons binnen 1 uur een reactie!

Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700635
E-mail:
info@tabletpro.nl

iPad zuil met bedrijfslogo

Optioneel kunnen wij de zuil voorzien van uw bedrijfslogo of tekst. Veel van onze klanten kiezen voor deze mogelijkheid om de zuil een unieke uitstraling te geven.

Meer informatie

Offerte binnen een uur

Als u contact met ons opneemt of online een offerte aanvraagt dan kunt u binnen een uur een vrijblijvende en scherpe offerte op maat van ons verwachten.

Offerte aanvragen

Accessoires en maatwerk

Voor de Tabdoq iPad zuil hebben zijn een aantal accessoires leverbaar en bij grotere aantallen kunnen we ook maatwerk leveren.

Meer informatie

 

Volg ons op Instagram

Over ons
Tabletpro is al jaren gespecialiseerd in tablet en iPad houders voor professioneel gebruik. Op basis van onze ervaring en dankzij de feedback van onze klanten is de Tabdoq zuil ontworpen. Of u nu opzoek bent naar een iPad zuil voor uw winkel, uw restaurant of voor een evenement de Tabdoq iPad-zuil is voor elke gelegenheid inzetbaar. Het is dé blikvanger voor uw digitale communicatie. Als designer en leverancier van de Tabdoq producten kunnen wij u persoonlijke en uitgebreide service bieden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u de Tabdoq iPad zuil eerst komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Tabdoq iPad zuil

  • Ontwerpen op basis van klantenervaring
  • Zeer fraaie en hoogwaardige afwerking
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU