iPad Pro standaard voor commerciële toepassingen

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700635

iPad Pro standaard voor iPad Pro 12.9 inch

Het grote schermformaat en de ongekende beeldkwaliteit van de iPad Pro 12.9 inch maken de iPad Pro uitermate geschikt voor gebruik in retail en voor commerciële toepassingen in het algemeen. Om de mogelijkheden van de iPad Pro voor deze zakelijke toepassingen volledige te benutten hebben wij de Tabdoq iPad Pro standaard voor iPad Pro 12.9 inch ontwikkeld.

De Tabdoq vloer standaard voor iPad Pro is gemaakt van metaal met een moderne fijnstructuur poedercoating. Deze afwerking is niet alleen slijtvast maar draagt ook bij aan de uitstraling van de zuil. Voor de iPad Pro is een speciale behuizing gemaakt met o.a. uitsparingen voor de vier speakers van de iPad Pro. Het frame dat de iPad zuil afsluit heeft uitsparingen voor de home button en de front camera van de iPad en is op bestelling ook leverbaar zonder deze uitsparingen.

De iPad Pro standaard is verkrijgbaar in wit en donkergrijs en wordt geleverd met een 1.8 meter lightning kabel die, aangesloten op een voedingsadapter, de iPad continue van stroom voorziet.

De voorzijde van de Tabdoq standaard is uitermate geschikt om uw merk of boodschap extra kracht bij te zetten. Wij kunnen de zuilen voorzien van uw logo of promotionele tekst, al bij afname van één exemplaar.

De iPad Pro standaard is leverbaar in landscape en portrait oriëntatie.

Meer informatie over de Tabdoq iPad Pro standaard vindt u in de webshop van Tabletpro:


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700635
E-mail:
info@tabletpro.nl
Huren?
Onze producten zijn ook te huur.

Meer informatie

 

Volg ons op Instagram

Over ons
Tabletpro is al jaren gespecialiseerd in tablet en iPad houders voor professioneel gebruik. Op basis van onze ervaring en dankzij de feedback van onze klanten is de Tabdoq zuil ontworpen. Of u nu opzoek bent naar een iPad zuil voor uw winkel, uw restaurant of voor een evenement de Tabdoq iPad-zuil is voor elke gelegenheid inzetbaar. Het is dé blikvanger voor uw digitale communicatie. Als designer en leverancier van de Tabdoq producten kunnen wij u persoonlijke en uitgebreide service bieden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u de Tabdoq iPad zuil eerst komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Tabdoq iPad zuil

  • Ontwerpen op basis van klantenervaring
  • Zeer fraaie en hoogwaardige afwerking
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU