iPad Air standaard voor commerciële toepassingen

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700635

De Tabdoq iPad vloerstandaard

De Tabdoq iPad Air standaard is speciaal ontworpen voor iPad 9.7-inch (iPad Air en nieuwer). In tegenstelling tot sommige andere vaak universele iPad en tablet standaards, past de iPad precies in de behuizing. Het frame dat de iPad beschermt tegen diefstal volgt precies de contour van het display van de iPad. Dit frame is leverbaar met of zonder uitsparingen voor de home button en front camera van de iPad. Een frame zonder uitsparingen is handig als u er voor wilt zorgen dat gebruikers binnen één applicatie blijven en niet op de home button kunnen drukken. Wilt u uw informatie presenteren op een iPad Pro? Kies dan voor de Tabdoq iPad Pro standaard.

De Tabdoq zuil heeft een breedte van 32cm en oogt door de vormgeving zeer slank en elegant. De subtiele rondingen doen denken aan de vormgeving van de iPad zelf. Het design is erop gericht de Tabdoq iPad zuil in elke omgeving tot zijn recht te laten komen.


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700635
E-mail:
info@tabletpro.nl
Huren?
Onze producten zijn ook te huur.

Meer informatie

 

Volg ons op Instagram

Over ons
Tabletpro is al jaren gespecialiseerd in tablet en iPad houders voor professioneel gebruik. Op basis van onze ervaring en dankzij de feedback van onze klanten is de Tabdoq zuil ontworpen. Of u nu opzoek bent naar een iPad zuil voor uw winkel, uw restaurant of voor een evenement de Tabdoq iPad-zuil is voor elke gelegenheid inzetbaar. Het is dé blikvanger voor uw digitale communicatie. Als designer en leverancier van de Tabdoq producten kunnen wij u persoonlijke en uitgebreide service bieden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u de Tabdoq iPad zuil eerst komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Tabdoq iPad zuil

  • Ontwerpen op basis van klantenervaring
  • Zeer fraaie en hoogwaardige afwerking
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU