Accessoires en maatwerk mogelijkheden

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700635

Accessoires en maatwerk

Tablet

Heeft u nog geen tablet en wilt u een complete set aanschaffen? Wij leveren er graag de nieuwste Apple en Samsung tablets bij.

Front

Het front waarmee de tablet wordt beveiligd is leverbaar mét en zonder uitsparingen voor toegang tot de buttons en front camera.

Achterplaatset

Wilt u de zuil een meer luxere uitstraling geven? Dan kunt u uw standaard voorzien van een achterplaatset. Met deze set is de USB voedingskabel volledig uit het zicht en het geeft de standaard een luxere uitstraling. Ook geeft het u de mogelijkheid een powerbank te gebruiken op locaties waar stroomtoevoer lastig te verkrijgen is zonder dat uw klanten of gasten dit zien.

Kleur

Bij afname van grotere aantallen (vanaf 10 stuks) kunnen wij de zuilen leveren in vrijwel alle RAL kleuren.

Tabdoq tafelstandaard

Wilt u naast een tablet vloerstandaard ook een tafelstandaard? Behoudt uw uitstraling en kies voor de Tabdoq tafelstandaard. Zo krijgt uw shop, restaurant of uw evenement een stijlvolle, consistente uitstraling.

Maatwerk

Voor klanten met speciale wensen kunnen we maatwerk leveren. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Coolblue Tabdoq iPad zuilen gemaakt met een extra stabiele voet, voor Ako een speciale kabelgoot naar het plafond (voor plaatsing midden in de winkel).


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700635
E-mail:
info@tabletpro.nl
Huren?
Onze producten zijn ook te huur.

Meer informatie

 

Volg ons op Instagram

Over ons
Tabletpro is al jaren gespecialiseerd in tablet en iPad houders voor professioneel gebruik. Op basis van onze ervaring en dankzij de feedback van onze klanten is de Tabdoq zuil ontworpen. Of u nu opzoek bent naar een iPad zuil voor uw winkel, uw restaurant of voor een evenement de Tabdoq iPad-zuil is voor elke gelegenheid inzetbaar. Het is dé blikvanger voor uw digitale communicatie. Als designer en leverancier van de Tabdoq producten kunnen wij u persoonlijke en uitgebreide service bieden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u de Tabdoq iPad zuil eerst komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Tabdoq iPad zuil

  • Ontwerpen op basis van klantenervaring
  • Zeer fraaie en hoogwaardige afwerking
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU